Filters
Preferences
Zoek

Biefstuk extra

€22,50 per kg

Heerlijk mals biefstuk afkomstig van de dunnen lende of kogelbiefstuk.

*
Schrijf jouw eigen beoordeling
  • Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een beoordeling schrijven
  • Slecht
  • Uitstekend
Klanten die dit kochten, kochten ook..
Afbeelding van Cote à l'Os

Cote à l'Os

€16,80 per kg €16,80 per kg

Côte à l'os is afkomstig van de zesrib of côte de boeuf dat zich tussen de spiering en het lendenstuk bevindt. Dit biefstuk is zeer mals en heeft een been. Zonder been wordt het de entrecôte van de zesrib genoemd.

Afbeelding van Rundsstoverij

Rundsstoverij

€12,20 per kg €12,20 per kg

Doordat het vlees afkomstig is van spieren zoals de nek of schouder is het wat taaier en heeft het meer bereidingstijd nodig.

Afbeelding van Gehakt Varken/Rund

Gehakt Varken/Rund

€8,80 per kg €8,80 per kg

Half-om-half gemalen vlees afkomstig van varken en rund.

Afbeelding van Rundsrosbief

Rundsrosbief

€22,50 per kg €22,50 per kg

Een rosbief kan zowel afkomstig zijn van de dunne of dikke lende, het staartstuk, de bovenbil, de platte bil als van het bloemstuk of de muis. De rosbief wordt panklaar, dus zonder zeen, vlies of vet geleverd en dient gebraden te worden zodat het binnenste vlees nog rood blijft.

+/- 200g per persoon.

Afbeelding van Americain

Americain

€12,90 per kg €12,90 per kg

100 % puur gemalen rauw mager rundvlees.