Filters
Preferences
Zoek

Gentse kop

Bel voor prijsopgave

Gentse kop is een traditioneel recept waarbij hoofdvlees en varkenstongen worden gekookt en vermengd met bouillon en fijne kruiden. Op die manier wordt een lekker stukje charcuterie verkregen. Gentse kop kan zowel als een hapje met mosterd als in sneetjes op de boterham gegeten worden.

    This product has a minimum quantity of 50
    Schrijf jouw eigen beoordeling
    • Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een beoordeling schrijven
    • Slecht
    • Uitstekend
    Klanten die dit kochten, kochten ook..
    Afbeelding van Oude Kaas

    Oude Kaas

    Bel voor prijsopgave

    Oude Klaartjes kaas die 12 maanden gerijpt heeft.

    Afbeelding van Frikandon met kaas

    Frikandon met kaas

    Bel voor prijsopgave

    Heerlijke vleesbrood met stukjes kaas.

    Afbeelding van Indische Gehaktballen

    Indische Gehaktballen

    Bel voor prijsopgave

    Pikante gehaktballen.

    Afbeelding van Filet de Sax

    Filet de Sax

    Bel voor prijsopgave

    Deze opgekuiste varkensrug wordt na het zoutingsproces omwikkeld in een vetplakje en een netmanteltje. Het drogings- en rookproces veroorzaakt de mooie goudgele kleur en de karakteristieke smaak van de Filet de Sax.

    Afbeelding van Natuurhesp

    Natuurhesp

    Bel voor prijsopgave

    Deze traditionele ham in vierkante vorm werd licht gerookt en is vaster van structuur.