Filters
Preferences
Zoek

Kippengyros

Bel voor prijsopgave

Versneden en gekruid kippenvlees.

*
Klanten die dit kochten, kochten ook..
Afbeelding van Bereide stoverij

Bereide stoverij

Bel voor prijsopgave

Stoofvlees (of suddervlees) is een Belgische klassieker en wordt meestal uit het voorkwartier van het rund gehaald. Het vlees is wat taaier en wordt gedurende lange tijd gegaard met water, vaak ook met bier of wijn. Het vlees is hoofdzakelijk afkomstig van veel gebruikte spieren zoals nek of schouder. Na het sudderen valt het vlees in draden uit elkaar. Soms worden er andere ingrediënten met het vlees meegestoofd voor de smaak of om het vlees mals te maken, zoals uien, een tomaat, laurierblaadjes of kruidnagels.

Afbeelding van Speciaal gehakt

Speciaal gehakt

Bel voor prijsopgave

Half-om-half gemalen vlees afkomstig van varken en kalf.

Afbeelding van Vidéevulling

Vidéevulling

Bel voor prijsopgave

Vulling voor vidée op basis van kip, gehaktballetjes en champignons.

Afbeelding van Kalfsgehakt Puur

Kalfsgehakt Puur

Bel voor prijsopgave

Enkel op maandag te verkrijgen!

Gehakt bereid met 100% kalfsvlees.

Afbeelding van Kalkoensalami

Kalkoensalami

Bel voor prijsopgave

Relatief magere salami op basis van kalkoenvlees.