Niet te verkrijgen in het weekend!
Heerlijke macaroni in een romige kaassaus, verrijkt met de beste kaas en vermengd met onze overheerlijke ham.
Gerecht op basis van kleine blokjes vlees van wild, aangebakken in wat olijfolie. Gesnipperde ui, blokjes wortel en selderboogjes worden aangebakken in hetzelfde vet, het vlees wordt bij de groenten gevoegd en er wordt wijn bijgegoten.
Deze traditionele ham in vierkante vorm werd licht gerookt en is vaster van structuur.
Deze Belgische gedroogde ham verkrijgt zijn specifieke smaak en aroma door het unieke proces van droogzouten en natuurlijke rijping. Na een droogtijd van minimum 10 maanden wordt de ham opgekuist, uitgebeend en vaccuüm verpakt.
Gekookte en knapperig gebakken mals borstvlees van de kip, gemengd met pâte van wit gevogelte.
De worst wordt na het vullen opgehangen om te drogen. De smaak verschilt afhankelijk van de gebruikte kruiden. Kruidnagel is daarvan de meest gebruikte. Iedere slager heeft zo zijn eigen geheimen.