Heerlijke verse kaas, bereid met 3 natuurkazen: Cheddar, Goudse en Emmentaler, en verrijkt met noten (cashew, walnoten en hazelnoten).
Verse speklappen zijn geschikt om zowel te bakken in de pan als te grillen op de barbecue.
Smeuïge kaas met pittige smaak die 4 tot 5 maanden gerijpt is.
Parmaham wordt bereid in de provincie Parma (Italië) met vlees afkomstig van in Italië gekweekte varkens die minstens 9 maanden oud zijn en minimaal 160 kilo wegen. Een deel van de voeding van de dieren dient te bestaan uit de melkwei die bij de productie van Parmezaanse kaas overblijft. De rijping van de ham, die moet gebeuren in de bergwinden, moet minimaal 12 maanden duren. Bij de zouting van de ham wordt minder zout gebruikt dan bij andere soorten en er worden geen bewaarmiddelen of andere additieven toegevoegd.
Fricandon oftewel vleesbrood gemaakt op basis van kip.
Gepekeld en gekookt karbonade gebraad afkomstig van het spieringstuk van het varken.