Filters
Preferences
Zoek

Parijse worst

Bel voor prijsopgave

Gekookte vleesworst bereid met grof en fijngemalen varkensvlees en verrijkt met een subtiele toets van look. Afgevuld in oranje darm. Ideaal voor op de boterham of als tussendoortje.

    This product has a minimum quantity of 50
    Schrijf jouw eigen beoordeling
    • Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een beoordeling schrijven
    • Slecht
    • Uitstekend
    Klanten die dit kochten, kochten ook..
    Afbeelding van Parmahesp

    Parmahesp

    Bel voor prijsopgave

    Parmaham wordt bereid in de provincie Parma (Italiƫ) met vlees afkomstig van in Italiƫ gekweekte varkens die minstens 9 maanden oud zijn en minimaal 160 kilo wegen. Een deel van de voeding van de dieren dient te bestaan uit de melkwei die bij de productie van Parmezaanse kaas overblijft. De rijping van de ham, die moet gebeuren in de bergwinden, moet minimaal 12 maanden duren. Bij de zouting van de ham wordt minder zout gebruikt dan bij andere soorten en er worden geen bewaarmiddelen of andere additieven toegevoegd.

    Afbeelding van Kalfskoteletten

    Kalfskoteletten

    Bel voor prijsopgave

    De kalfskoteletten worden steeds van de rib gesneden en hebben dan ook altijd een been.