Filters
Preferences
Zoek

Varkensnieren

Bel voor prijsopgave

Varkensnieren zijn bruin en ovaalvormig. Ze zijn losgemaakt van de rug en ontdaan van de binnenste witte kanalen. Het vaste vlees heeft een krokante beet en specifieke smaak.

*
Schrijf jouw eigen beoordeling
  • Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een beoordeling schrijven
  • Slecht
  • Uitstekend
Klanten die dit kochten, kochten ook..
Afbeelding van Rundslever

Rundslever

Bel voor prijsopgave

Rundslever valt onder de categorie orgaanvlees van het rund en zit bomvol vitaminen, ijzer, zink en goede vetzuren.

Afbeelding van Varkenslever

Varkenslever

Bel voor prijsopgave

Heerlijk met een uitje gebakken.

Afbeelding van Soepvlees met Been

Soepvlees met Been

Bel voor prijsopgave

Soepvlees moet altijd gekookt of gestoofd worden omdat het minder mals is. Het wordt gesneden van de borst en is doorregen met kleine vetrandjes. Ideaal als extra smaakmaker voor de bouillon van de soep.

Afbeelding van Varkenshammetje

Varkenshammetje

Bel voor prijsopgave

Het varkenshammetje is afkomstig van de schenkel van het varken. Dit kan zowel de voorschenkel als de achterschenkel zijn.