Filters
Preferences
Zoek

Varkenswangetjes

€16,50 per kg

Dit taai vlees is doorweven met zeer kleine zenuwen en pezen. Het dient dan ook gedurende een lange tijd op een laag vuurtje bereid te worden. Op die manier komt het collageen in het bindweefsel vrij, wordt het vlees mals en krijgt het vlees zijn specifieke smaak.

*
Schrijf jouw eigen beoordeling
  • Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een beoordeling schrijven
  • Slecht
  • Uitstekend
Klanten die dit kochten, kochten ook..
Afbeelding van Kalkoenham

Kalkoenham

€26,50 per kg €26,50 per kg

Sneetjes gerookte kalkoenham.

Afbeelding van Parmahesp

Parmahesp

€49,00 per kg €49,00 per kg

Parmaham wordt bereid in de provincie Parma (Italië) met vlees afkomstig van in Italië gekweekte varkens die minstens 9 maanden oud zijn en minimaal 160 kilo wegen. Een deel van de voeding van de dieren dient te bestaan uit de melkwei die bij de productie van Parmezaanse kaas overblijft. De rijping van de ham, die moet gebeuren in de bergwinden, moet minimaal 12 maanden duren. Bij de zouting van de ham wordt minder zout gebruikt dan bij andere soorten en er worden geen bewaarmiddelen of andere additieven toegevoegd.

Afbeelding van Kippenfrikandon

Kippenfrikandon

€17,50 per kg €17,50 per kg

Fricandon oftewel vleesbrood gemaakt op basis van kip.

Afbeelding van Vers Spek

Vers Spek

€8,50 per kg €8,50 per kg

Verse speklappen zijn geschikt om zowel te bakken in de pan als te grillen op de barbecue.

Afbeelding van Natuurhesp

Natuurhesp

€18,50 per kg €18,50 per kg

Deze traditionele ham in vierkante vorm werd licht gerookt en is vaster van structuur.