Filters
Preferences
Zoek

Jagerspotje

Bel voor prijsopgave

Heerlijk bereide kalfblokjes met boschampignons.<:p>

This product has a minimum quantity of 100
Schrijf jouw eigen beoordeling
  • Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een beoordeling schrijven
  • Slecht
  • Uitstekend
Klanten die dit kochten, kochten ook..

Spaghettisaus

Bel voor prijsopgave

Huisbereide bolognaisesaus.

Bereide stoverij

Bel voor prijsopgave

Stoofvlees (of suddervlees) is een Belgische klassieker en wordt meestal uit het voorkwartier van het rund gehaald. Het vlees is wat taaier en wordt gedurende lange tijd gegaard met water, vaak ook met bier of wijn. Het vlees is hoofdzakelijk afkomstig van veel gebruikte spieren zoals nek of schouder. Na het sudderen valt het vlees in draden uit elkaar. Soms worden er andere ingrediënten met het vlees meegestoofd voor de smaak of om het vlees mals te maken, zoals uien, een tomaat, laurierblaadjes of kruidnagels.

Vidéevulling

Bel voor prijsopgave

Vulling voor vidée op basis van kip, gehaktballetjes en champignons.

Gebakken hammetje

Bel voor prijsopgave

Goed afgekruid en in de oven krokant gebakken hammetje van het varken.

Aardappelpuree

Bel voor prijsopgave

Klassieke aardappelpuree.